Webdesign: MaÔtÈ Webcreations

Focuscursussen

Met welk doel leren focussen?
Welke Focuscursus?

Leren focussen

Voor het zelf leren focussen en anderen - al of niet in een professionele setting - leren begeleiden bij het focussen, bied ik de volgende mogelijkheden:

  1. Zodra er voor een cursus of workshop voldoende belangstelling is, ga ik met een datumprikker aan de slag voor de planning.
    Heb je belangstelling voor een van de genoemde cursussen of workshops, meld je dan aan. Maak vóór een definitieve aanmelding een afspraak voor een proef-/ kennismakingssessie, vooral wanneer je de basiscursus wilt volgen. Ik vind het belangrijk dat je tevoren een focuservaring gehad hebt. In een individuele sessie kan ik je daarvoor de rust en aandacht geven.
  2. Mogelijk past het beter in je werktijden of bij jou als persoon om individueel te leren focussen. In dat geval kunnen we samen nagaan wat er te doen staat en hoe e.e.a. voor jou het beste past.
  3. Een introductiebijeenkomst, cursus of workshop kan in overleg eventueel op een zelf gekozen locatie gegeven worden.

Locatie: ’s-Hertogenbosch

Aantal deelnemers: maximaal 4.

Duur en tijden:
Focuscursus 1, 2, 3 en 4 duren elk 3 dagen van 10.00 - 17.00 uur met 1 uur lunchpauze en 2 maal een kwartier een koffie-/theepauze.
De workshops duren 2 dagen en hebben dezelfde dagindeling als de cursussen.

Kosten:

  • voor een kennismakingsessie € 50,00. Dit bedrag wordt op je rekening in mindering gebracht wanneer je aan de cursus gaat deelnemen
  • voor Focuscursus 1, 2, 3 en 4 elk € 265,00 inclusief reader, koffie en thee
  • voor de workshops elk € 175,00 inclusief cursusstof, koffie en thee
  • voor andere activiteiten, individueel of op eigen locatie, kosten in overleg

Aanmelden
Open Focusbijeenkomsten