Webdesign: Ma´tÚ Webcreations

Focuscursussen

Met welk doel leren focussen?

Welke Focuscursus?

Wanneer je anderen bij het focussen wil begeleiden, is zelf kunnen focussen een voorwaarde. Het is onmogelijk een ander bij het focussen te begeleiden, wanneer je zelf niet ervaren hebt, wat focussen met je kan doen.
Daarom is het nodig dat je eerst Focuscursus 1 t/m 4 gevolgd hebt, voordat je op een opleiding tot focusbegeleider en daarna focustrainer toegelaten kunt worden.

In Focuscursus 1 leer je de basisvaardigheden van het focussen. Je gaat ervaren hoe het werkt en leert hoe je zelf kunt focussen.
In Focuscursus 2 verdiep je het focusproces voor jezelf.
In Focuscursus 3 en 4 leer je medecursisten, mensen die zelf kunnen focussen, begeleiden.
De Innerlijke Criticus en Innerlijke Kind zijn in cursus 1 t/m 4 al aan de orde geweest. In de betreffende workshop wordt er uitgebreider mee gewerkt.
De workshops Focusing en Dromen bieden een specifiek focussende en verrassende benadering van dromen aan.

Na afloop van een cursus ontvang je een certificaat dat erkend wordt door andere focustrainers namens The Focusing Institute.
De certificaten van cursus 1 t/m 4 en van zowel de workshop Innerlijke Criticus en Innerlijk Kind als van de workshop Focusing en Dromen geven je toegang tot een Focusopleiding die gegeven wordt door co÷rdinatoren, trainers van trainers, namens The Focusing Institute.

 

Leren focussen
Aanmelden
Open Focusbijeenkomsten